Никол Станкулова качи снимки без грим и прическа: "Аз съм на 30 и не съм перфектна!"

никол станкулова
Снимка: Edna.bg

Никол Станкулова качи няколко свои снимки в Instagram, с които вдъхнови мнозина свои последователи и създаде ново интернет предизвикателство, в което се надява да се включат повече известни личности, които да дадат пример на младите хора и да покажат, че социалните мрежи често могат да ни подвеждат страшно много.

Красивата синоптичка се обяви против изкуствено създадената представа в Instagram за перфектен живот и идеално изглеждащи лица и тела. Тя публикува видео, в което приканва всички да качат свои селфита без грим и филтър, за да докажат, че няма нищо по-хубаво от естествената красота и че всеки е ценен и уникален именно заради малките си несъвършенства.

В социалните мрежи всички изглеждат идеално и нямат нито един недостатък. Давам си сметка, че аз съм на 30 години, но има много млади хора, които живеят в една заблуда, че всички всички изглеждат перфектно. Ето защо искам да предизвикам всички вас да си качим по една една истинска снимка, на която нямаме грим, прическа или филтър.

Всеки един от нас има по една пъпчица някъде, всеки един от нас има недостатъци. Ето аз например имам малки зъби. 30 години си живея с тях, добре си ям, вършат ми чудесна работа. В началото не ги харесвах, но в крайна сметка се научих да си ги харесвам. В момента съм без прическа и да, изглежда по-добре с прическа, изглеждам по-добре с очна линия и фонд дьо тен, но някъде между всичко това изгубихме иденточността си, защото всяко едно момиче иска да е с визия, която повтаря друга визия.

"Естественото е красиво", допълва накрая Никол. "Може би друг вид красиво, но е красиво. Всеки от нас има по нещо уникално. Нещо, което за едни е недостатък, но за други всъщност е чаровно."

След това тя публикува няколко свои снимки без грим, прическа или филтър, с което спечели одобрението на своите последователи и доказа за пореден път, че няма нищо по-хубаво от естествената красота.

Вижте още снимки на прекрасната Никол ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти