Никол Кидман - Edna жена от класа на 56!

Днес своя 56-ти рожден ден празнува невероятната Никол Кидман!

Никол се е доказала не само като страхотен професионалист през годините, но и показва на всички как се гради едно здраво и любящо семейство.

Разгледайте тук прекрасните моменти на Никол Кидман >>>

Никол Кидман
Снимка: Getty

Кидман е родена на 20 юни 1967 г. в Хонолулу на Хавайските острови, дъщеря е на Джанет Ан Мак Нийл Кидман и д-р Антъни Дейвид Кидман. Баща ѝ е биохимик и клиничен психолог в Лейн Коув, Сидни и автор, който е участвал активно в работническото движение. Майка ѝ е била инструктор на медицински сестри и редактор на книгите на своя съпруг.

Когато Никол се ражда, баща ѝ е научен сътрудник в Националния институт за умствено здраве във Вашингтон. Семейството се завръща в Австралия, когато Кидман е 4-годишна. Тя започва да взема уроци по балет, когато е на три години, по-късно учи в Младежкия театър на Сейнт Мартин, Австралийския театър за младежи и в театъра Филип Стрийт.

Разгледайте тук прекрасните моменти на Никол Кидман >>>

На 17 г. започва работа като масажист, за да помогне за лечението на майка си, която била диагностицирана с рак на гърдата.

Никол Кидман
Снимка: Getty

Дебютът й пред камера е още през 1983 г., но първата й голяма роля е през 1989 г. в трилъра Dead Calm. Освен с големите си роли и множество филмови награди Никол Кидман получава и друго признание - на певица. Песента й Come What May с Юън Макгрегър достига до 27-о място в британските чартове. Песента й с Роби Уилямс Something Stupid пък получава световна известност.

Неизвестна преди филма "Мулен Руж" като певица, Кидман прави няколко много добри вокални изпълнения там. По-късно си сътрудничи с Роби Уилямс в песента „Somethin' Stupid“. Песента достига 8-мо място в австралийската ARIAnet класация за сингли, и е номер 1 в продължение на 3 седмици във Великобритания. Това е британския коледен сингъл номер 1 за 2001.

Никол Кидман
Снимка: Getty

Никол е смятана за една от най-добрите актриси в историята на киното. Носителка на награди „Оскар“, „БАФТА“, „Сатурн“, „Сребърна мечка“ и трикратна носителка на награда „Златен глобус“.

Актрисата има 21-годишен брак с Том Круз. Разделят се през 2001 г. В момента неин съпруг е Кийт Ърбан.

Разгледайте тук прекрасните моменти на Никол Кидман >>>

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти