Няма да повярвате с какво се храни Дженифър Анистън

Няма да повярвате с какво се храни Дженифър Анистън
Снимка: Getty/Guliver

Никой не може да отрече, че Дженифър Анистън има страхотно тяло. Всъщност тя е самото олицетворение на хубавото и стегнато женско тяло и е една от малкото знаменитости, които никога не са спирали да се поддържат. Но как го постига? Ами със строг хранителен режим, който със сигурност ще ви натъжи поне малко.

Звездата разкрива в интервю какво точно яде, за да изглежда толкова добре. Още със събуждането си тя пие чаша топла вода с лимон и след това си прави шейк от авокадо и яйца. Понякога заменя тази закуска с овесени ядки с банан и едно бъркано яйце.

За обяд Джен най-често хапва някакви зеленчуци или салата, богата на протеини, а вечерята ѝ е почти същата като обяда - без излишни мазнини и вредни храни.

Актрисата признава, че обича да се глези от време на време, но не с бургери и пица, а с ябълки и фъстъчено масло. Тя разкрива още, че до скоро не е яла спагети, но съпругът ѝ, Джъстин Теру, е започнал да ѝ готви и тя е нямало как да му откаже това малко забранено удоволствие.

Е, можем да кажем, че лишенията напълно си струват в случая на Дженифър, защото тя явно изглежда и се чувства повече от прекрасно!

Прочетете още:

Звездни двойки с голяма възрастова разлика

И кралското семейство може да купонясва

Вижте как Мишел Обама рапира...

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти