Няма да повярвате как е изглеждал Наум Шопов преди 10 години

Няма да повярвате как е изглеждал Наум Шопов преди 10 години
Снимка: netinfo

Освен ако не сте имали сериозен проблем с интернета през последните три дни, вече знаете за новото световно предизвикателство #10yearchallenge.

Идеята е проста – правите колаж със своя снимка отсега и отпреди 10 години. Евентуално виждате как изобщо не сте се променили или как много сте се променили, колко са пораснали децата и изобщо, за няколко минути изпадате в носталгия.

Според някои това предизвикателство е измислено от Фейсбук и/или тайните разузнавателни служби, за да тренират роботите за лицево разпознаване.

Естествено, всички отричат и обясняват, че това предизвикателство се е родило спонтанно и се е харесало на цялото човечество.

Не знаем каква е истината, но благодарение на това предизвикателство разбрахме едно – десет години са ужасно много време и страшно кратък миг от живота.

За 10 години може изобщо да не се промениш (ние) или да се промениш до неузнаваемост, в добрия смисъл на думата (ей това момче Наум).

Вижте как е изглеждал през 2009:

Пухкавото момче с пурата, тръгнало по пътя на напълняването, се превърна в блестящ, пращящ от здраве хубавец с добро образование, кариера в киното и широка усмивка.

Е, вие за какво ще използвате следващите 10 години? ;)

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти