Специално

Готови да умрат за него: нещастните любови в живота на Левски

Харизматичен, умен, смел, строен, синеок, сладкогласен и пълен с плам -  като такъв познава историята Васил Левски. Мъж с подобни качества, както можете да си представите, несъмнено е вълнувал дамските сърца. За любовния живот на Апостола не се говори много, най-вече от уважение към революционния му подвиг. Важното дело на Левски обаче не изключва и не прави грешно присъствието на някои открояващи се жени в неговия живот.

В богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON можете да откриете биографичния филм "Дякон Левски", който ще ви даде възможност да се потопите във вълнуващия живот на този велик българин. Част от този вълнуващ живот неизменно е и любовта, макар и недотам щастлива.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

За съжаление в своя живот Апостола не успява да създаде семейство. Кандидатки за сърцето му безспорно е имало, но той така и не минава под венчилото, въпреки че два пъти е бил ужасно близо до този момент - веднъж по любов, а другия път, притиснат от обстоятелствата.

Вижте в галерията кои са жените в живота на Васил Левски:

Готови да умрат за него: нещастните любови в живота на Левски

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти