Нещастие в семейството на Мадона - почина по-големият брат на певицата след борба със зависимост

Антъни Чиконе, по-големият брат на Мадона, е починал на възраст от 66 години, след "влошаване през последните няколко месеца", предаде People. 

Новината за смъртта на Антъни беше съобщена в събота в Instagram от Джо Хенири - съпруг на една от сестрите на певицата, Мелъни Чиконе. В съобщението Антъни, един от седемте братя и сестри на Мадона, беше описан като "сложен характер".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joe Henry (@joehenrymusic)

„Моят зет, Антъни Джерард Чиконе, напусна тази земя миналата вечер. Познавам го от 15-годишен, в пролетта на живота ни в Мичиган, преди толкова много години. Както брат Дейв Хенри (който направи тази снимка) отбелязва тук, Антъни беше сложен характер; и Бог знае: ние се карахме на моменти, както правят истинските братя. Но аз го обичах и го разбирах по-добре, отколкото понякога можех да изразя. Но неприятностите избледняват; а семейството остава – с ръце, протегнати през масата. Сбогом, братко Антъни. Искам да мисля, че богът, в който твоята благословена майка (и моята) вярваше, го има там, чакайки да те приеме. Поне днес никой няма да ме разубеди от тази визия." - гласеше съобщението.

Представители на Мадона и самата тя все още не са коментирали новината. Източник разкри пред People, че Кралицата на попа имала сложни отношения с Антъни заради борбата му с алкохолизма. 

„Всички те бяха до него и въпреки че беше отчуждена, Мадона го подкрепяше по всякакъв начин, когато той беше готов да приеме подкрепата“, казва източникът. „Членове на семейството, включително Мадона, го посещаваха, докато беше в неговия рехабилитационен център, тъй като той се влошаваше последните няколко месеца.“

Мадона
Снимка: Getty/Gulliver

"През последните си месеци той беше в контакт със семейството и Мадона, но през изминалата седмица той отказа подкрепата, предлагана от рехабилитационния център, и беше ясно, че е готов да продължи напред“, разкри вътрешен човек за изданието Page Six. 

Мадона е израснала в Мичиган, където се смята, че брат ѝ е починал, съобщава Page Six.

През 2011 г. Антъни, каза в интервю, че е „бездомен на улицата“ и живее под мост в Мичиган. „Аз съм нула в техните очи – не-човек. Аз съм срам. Ако замръзна до смърт, семейството ми вероятно няма да знае или да се интересува от това в продължение на шест месеца." – оплака се той в интервюто.

Мадона на наградите "Грами" 2023

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти