Най-странните звездни предбрачни договори

В Холивуд връзките са по-различни... Такива са и браковете на звездите. Разбира се, предшествани от интересни предбрачни договори. 

Кои са най-странните такива вижте тук:

Бионсе и Джей Зи

Двамата изпълнители са доста успешни и богати, но щом се отнася до децата им, те имат меко-казано странно предбрачно споразумение. Ако се разведат, Джей Зи трябва да дава по $5 млн. за всяко дете всяка година. Към момента те имат три деца. Допълнително Джей трябва да изплати по $1 млн за всяка година, през която са били женени. Двамата минаха под венчилото през 2008.

g
Снимка: Getty

Амал и Джордж Клуни

Към момента Джордж Клуни е най-високоплатеният актьор. Богатството му е оценено на $239 милиона. През 2014 той се ожени за адвокатка Амал Аламудин, а през 2017 двамата станаха родители на близнаци. Но ако се разделят Амал ще получи $20 милиона.

g
Снимка: Getty

Бен Афлек и Дженифър Лопез

Предбрачния договор бе причината двамата актьори да не стигнат до олтара. Джей Ло е искала сигурност и именно затова една от клаузите в договора е забранявала изневярата. Именно заради тази клауза Афлек отмени сватбата. На всичкото отгоре, Афлек е искал да добави клауза, в която той задължава Лопез да правят секс поне четири пъти на седмица и обезщетение от $5млн., ако се разведат.

g
Снимка: Getty

Марк Зукърбърг и Присила Чан

Присила Чан е изискала от Зукърбърг да гарантира, че ще й обръща по 100 минути внимание на живо на седмица. В допълнение, съпругата му е изискала да излизат на среща поне веднъж на седмица. Може би всичко това е добра сделка, имайки предвид колко зает е Зукърбърг.

g
Снимка: Getty

Клои Кардашиян и Ламар Одом

Клои е поискала 500 000 долара за всяка година заедно, 25 000 долара издръжка на месец, къщата, нова кола всеки път щом изтече лизинга на предишната, 5 000 долара на месец за покупки, 1000 долара на месец за козметични продукти. Риалити звездата е поискала и сезонни карти за мачовете на Лейкърс за цялото й семейство.

g
Снимка: Getty

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти