Най-скъпо платената актриса

Най-скъпо платената актриса
Снимка: Getty/Images

Анджелина Джоли е най-скъпоплатената актриса в света, сочи класацията на сп. "Форбс", цитирана от БГНЕС.

За периода юни 2012 - юни 2013 г. Джоли е заработила 33 млн. долара.

Значителна част от тези пари представлява хонорарът на актрисата за участието ѝ във филма "Малефисент", който ще излезе на екран през 2014 г. - 15 млн. долара.

На второ място в класацията на "Форбс" е Дженифър Лорънс, нашумяла с участието си в антиутопията "Игрите на глада". 22-годишната актриса е заработила 26 млн. долара за последната година.

Трета е Кристен Стюарт с 22 млн. долара - с 12,5 млн. по-малко, отколкото за предишния 12-месечен период. Четвърта е Дженифър Анистън с 20 млн., а пета - Ема Стоун с 16 млн. долара.

Топ 10 на сп. "Форбс" се допълва от Чарлийз Терон (15 млн.), Сандра Бълок и Натали Портман с по 14 млн., Мила Кунис и Джулия Робъртс с по 11 млн. долара. 

От друга страна обаче се оказва, че парите наистина не са всичко.

Самата Джоли преди време сподели, че обмисля да поема все по-малко ангажименти в киното, докато не дойде момента да се откаже от актьорската професия.

Нейният колега Джони Деп също съвсем скоро заяви, че не изключва вероятността да приключи с кариерата си на актьор.

"Не бих казал, че ще сторя това в следващата минута, но мисля, че натам вървят нещата", разкрива Деп.

"Когато години наред произнасяш пред камера чужди думи, идва моментът, когато си казваш: "Стоп! Искам да мога да изразявам собствените си мисли!".

Деп отбелязва и че се чувства твърде преуморен от множеството си филмови ангажименти. До края на настоящата година той ще се снима в три ленти, а и му предстои участи в петата част на "Карибски пирати".

"Филмите, в които участвам, взеха да стават твърде много. Започвам да не издържам на темпото. А животът си върви. Днес съм на 50, утре ще съм на 60... 70... и докога така? Парите и славата не са всичко. Човек има нужда да бъде с близките си, да остане насаме със себе си".

Деп коментира и колегата си Брад Пит, който през 2011 г. заяви, че след 3 години, т.е. през 2014 г. ще се откаже от актьорската професия, като ще се занимава единствено с продуцентска дейност.

"И каква ще е разликата? Нали пак ще е на педали от сутрин до вечер!".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти