Угризенията на Сандра Бълок

Сандра Бълок
Снимка: Getty/Images

Холивудската звезда Сандра Бълок отделя всяка свободна минута на осиновения си син Луис, пренарежда графика си заради него, но изразява безпокойство, че не е добра майка, пише в. "Дейли мейл", цитиран от БГНЕС.

В интервю за броя на сп. "Парейд", който излиза днес - на 9 юни, 48-годишната актриса споделя как се разкъсва между ангажиментите си в Холивуд и грижите за 3-годишния малчуган.

"В края на всеки ден си задавам въпросите дали съм направила всичко необходимо и не трябва ли да променя нещо из основи", откровеничи звездата.

В момента Сандра Бълок работи върху рекламата на нов филм - "The Heat", в който играе и комедийната актриса Мелиса Макарти.

"Tрябва да ви кажа, че, в крайна сметка, целият ми живот се върти около Луис", допълва хубавицата.

Сандра осинови Луис през януари 2010 г., а по-късно се раздели със съпруга си Джеси Джеймс.

Това се случи точно след като актрисата получи "Оскар" за най-добра женска роля за филма "Сляпата страна". Малко след церемонията се разбра, че съпругът ѝ е имал 11-месечна афера с друга жена.

Бълок споделя, че непрекъснато се чувствала виновна, тъй като отделяла много време на професионалната си реализация, но с чувство за хумор констатира, че това като че ли е модерно напоследък.

Към момента Сандра отглежда сина си сама и въпреки различните слухове в жълтата медия, които свързват различни мъже с нейното име, тя е необвързана.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти