Най-сексапилният рок певец ще става татко

Адам Лавин и Бехати Принслу
Снимка: Getty/Gulliver

Един от най-сексапилните певци и музиканти в съвременната рок музика Адам Лавин, който е фронтмен на популярната американска група "Maroon 5", очаква първото си дете от съпругата си Бехати Принслу.

Съпругата на 36-годишния изпълнител пък е популярен модел и един от актуалните ангели в ревютата на известната марка бельо "Виктория Сикрет".

Според изданието US Weekly 26-годишната дългокрака красавица, която е родена в Намибия, е в началото на четвъртия месец от своята бременност.

Припомняме, че когато двамата сключиха брак през 2014 година, Адам се пошегува в медийното пространство: "Искам да имам 100 деца. Мечтая за много деца, за да бъда по-отговорен".

Ние честитим щастливата новина на бъдещите родители и ще ви държим в течение, когато бебето на рок секссимволът и ангелът на "Виктория Сикрет" се появи на бял свят.

Преди дни стана ясно, че още един от моделите, станали популярни покрай известната марка за бельо, очаква бебе - става въпрос за Бар Рафаели, бивша половинка на Леонардо ди Каприо, към днешна дата омъжена за бизнесмена Ади Езра.

Припомнете си още:

Известни мъже, които практикуват йога

Бременна и щастлива: Бар Рафаели

"Ангели" в Лондон

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти