Най-ексцентричната звезда и най-добрият дизайнер на бельо

Най-ексцентричната звезда и най-добрият дизайнер на бельо
Снимка: Getty/Guliver

Скандалната Лейди Гага, която постояннo изненадва и учудва света с тоалетите и поведението си, оглави класация за най-обичаните ексцентрични звезди.

Изпълнителката на хита "Born This Way" е всеизвестна с меко казано необичайните си аксесоари и дрехи, включително рокля от месо и странни шапки във формата на различни предмети или с препарирани мишки по тях.

В надпреварата за титлата Гага успя да изпревари Ози Озбърн, Ръсел Бранд и Бьорк.

26-годишната певица стана номер едно в класацията, в която попадат още Джони Деп, Бой Джордж, Вивиан Уестууд и Тим Бъртън.

Най-големият критерий, който трябва да покриеш, за да попаднеш в списъка с 20-те на ексцентрични звезди, е да не си отиваш с определението "обикновен".

Лейди Гага може да е всичко друго, но е на светлинни години от това да бъде наречена обикновена. Тя сама заявява, че винаги се е чувствала различна и сега най-накрая е свободна да изразява спокойно себе си и странността си.

Освен най-обичана и най-ексцентрична звезда, бяха обявени и най-добрите дизайнери на дамско бельо. За 2012 г. званието е присъдено на модела Кели Брук.

Чаровната брюнетка беше избрана с вот на публиката в интернет, като спечели най-много гласове за своите невероятно женствени модели.

Брук събра повече гласове от Бар Рафаели, Дита фон Тийз и Дейвид Бекъм.

На второ място обаче е бразилската газела на модния подиум Жизел Бюндхен, а трети са сестрите Кардашиан, които се опитват да утвърдят секси мода за жените с повече извивки.

Ретро колекцията на Дита фон Тийз е четвъртият фаворит на читателите на британския вестник "Сън", който проведе онлайн проучването.

Бельото на манекенките Бар Рафаели и Роузи Хънтингтън-Уайтли не успя да направи трайно впечатление и спечели най-малко гласове.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти