Дита фон Тийз - кралицата на бурлеската и бельото

Ретро шик и дантели от Дита фон Тийз
Снимка: Dita Von Teese/Twetter

Лилия Огнянова

Дита фон Тийз е добре известна като кралица на бурлеската. Истинското й име е Хедър Рене Суийт, а преди няколко години беше и госпожа Менсън, след като се омъжи за ексцентричния певец Мерилин Менсън. Двамата обаче се разведоха след петгодишна връзка и 13-месечен брак.

В момента Менсън се е скрил от медийното пространство, докато Дита разширява спектъра на интересите си и се превърна в дизайнер и успешна бизнес дама.

Красавицата е добре позната със своята ретро визия и сексапилни извивки, както и с умението си да се съблича с финес пред публика. Дита реши обаче, че ще превърне любовта си към сутиените, бикините и копринените чорапи в бизнес и реализира успешна колекция луксозно бельо.

Април тази година фон Тийз стартира бизнеса си в Австралия, но много бързо бельото с нейното име стана достъпно в магазини по цял свят, както и беше пуснато за продажба онлайн.

Дита не спира да прави снимки на комплекти от нейната колекция и да ги качва на страницата си в Туитър и да "дразни", както сама се изразява, почитателите си.

Красавицата специално подчертава, че се е постарала да създаде дизайна на моделите така, че жените да се чувстват хем удобно, хем да изглеждат секси. Освен това Дита споделя, че моделите от нейната колекция са достъпни както от XXS размери, така и до няколко пъти XL.

А що се отнася до тайната на това да си секси, Дита споделя:

"Важно е първо да съблазниш себе си и после да разкриеш своята женственост и красота."

Самата тя казваче има толкова много бельо, че може в продължение на една година всеки ден да ползва чисто нов комплект бикини, сутиен и найлонови чорапи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти