Наградите "Изборът на публиката": много блясък и сериозен полъх от миналото

Наградите "Изборът на публиката": много блясък и сериозен полъх от миналото
Снимка: Getty/Gulliver

Вчера в Лос Анджелис бяха раздадени 43-ти награди "Изборът на публиката". Церемонията беше бляскава и изпълнена със звезди от всякакъв ранг. Своето голямо завръщане направиха няколко звезди, за които със сигурност може да се каже, че преоткриват славата си.

Всеобщият любимец Джони Деп беше избран от публиката за любима филмова икона и се качи на сцената, за да благодари само дни, след като официално се разведе с Амбър Хърд.

Актьорите Раян Рейнолдс и Дженифър Лорънс спечелиха наградите съответно за любими филмови актьор и актриса.

Анимацията "Търсенето на Дори" бе отличен за най-добър филм. В отделните категории анти-героят "Дедпуул" взе статуетката за любим екшън, а "Палави мамчета" - за любима комедия.

Робърт Дауни-джуниър и Марго Роби взеха отличия в категориите за любими екшън звезди, за ролите си като Железния човек и Харли Куин.

Феновете избраха и любимите си телевизионни сериали, като за фаворити бяха избрани "Друговремец", комедията "Теория за големия взрив" и драмата "Престъпни намерения". "Живите мъртви" и "Свръхестествено" спечелиха награди в категориите за "Научна фантастика и фентъзи".

На музикалния фронт, за любими изпълнители бяха избрани Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк, което бе някак изнендващо предвид факта, че в момента има доста по-популярни изпълнители, които имат нови хитови парчета.

Статуетката за най-добър албум отиде при кънтри певеца Блейк Шелтън, който не пропусна да благодари на половинката си Гуен Стефани.

В галерията ни можете да откриете най-бляскавите и красиви визии от церемонията!

Към галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти