На 57 и сгодена: Мег Райън говори за любовта и завръщането си към киното

Мег Райън
Снимка: Getty

Мег Райън се сгоди за музиканта Джон Меленкамп през ноември миналата година, а в скорошно интервю за списание “The New York Times” актрисата разказва за преоткриването на любовта и работата си към момента.

С годеника си започват връзка през 2010 година и се разделят пет години по-късно, но това не им пречи да възобновят отношенията си. „Страхотно е, че в момента аз и Джон се чувстваме свободни да се забавляваме“, казва Мег Райън за годежа си с 10 години по-големия от нея Меленкамп.

Джон Меленкамп
Снимка: Getty

„Може би тази свобода се дължи на възрастта ни. Но понякога мисля, че връзките са за извънземни. Кой ги поддържа? Кой го може? Не знам как някои от нас изобщо успяват“, признава още актрисата.

В интервюто споменава оттеглянето си от актьорството и споделя, че би се радвала отново да играе в романтична комедия. В момента актрисата пише сценарий за такава: „Имам чувството, че ще се осуети, ако говоря за това. Надявам се аз да я режисирам. Сега съм наясно, че романтичните комедии са конфекция, но имат конструкция и архитектура. Това е нещо, което не съм осъзнавала преди.“

Мег Райън
Снимка: Getty

Мег Райън вече има режисьорски опит, като дебютът ѝ зад камера беше с филма от 2015 „Итака“. Актрисата казва за оттеглянето си от актьорството: „Не бях толкова любопитна по това отношение, както към други неща, които животът може да ти даде. Исках да живея повече“.

Не пропускайте нашия нов раздел "Оферти", в който ще откриете полезни, практични и прекрасни продукти на промоция от българския пазар, специално селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти