Мълчаливата жена

Мълчаливата жена
Снимка: Getty/Images

Никол Кидман ще изпълни главната роля в трилъра "Мълчаливата жена" (The Silent Wife), съобщава сайтът Deadline.

Филмът ще се заснеме по едноименния роман на Харисън, публикуван за пръв път през юни 1913 година. Авторката почина от рак няколко месеца до излизането на романа.

Повествованието разказва за Джоди и Тод, състоятелни съпрузи от Чикаго. Бракът им се руши, защото Тод често изневерява на жена си. Повествованието се води от двамата герои.

Кой ще бъде режисьор на филма засега не се знае. Никол Кидман обаче не само ще бъде изпълнителка на главната роля, но и продуцент на лентата.

В ход са още няколко екранизации с участието на Кидман.

До края на годината трябва да е готов филмът "The Railway Man", в който актрисата се снима с Колин Фърт. Детският филм "Мечето Падингтън" е още един проект на двамата, макар Фърт да не се появява, той само озвучава главния герой – плюшеното мече.

Наскоро бе пуснат и филмът "Принцесата на Монако", в който Кидман играе Грейс Кели.

От друга страна дъщерите на актрисата - петгодишната Сънди Роуз и три години по-малката от нея Фейт Маргарет, още от малки искат да тръгнат по пътя на родителите си и да се занимават с изкуство. Оказало се, че момиченцата имали много хубави гласове и обичали да пеят.

Татко им Кийт Ърбън споделя пред сп. "Пийпъл":

"През цялото време Сънди пее "I Love It" на шведското дуо "Айкона поп". Заедно с Фейт седят на задната седалка на колата и пеят "I don`t care, I love it, I love it".

Понякога момичетата също правят свои собствени песни, за голяма радост на родителите си.

Кийт, който е женен за Никол от седем години, казва: "Те просто бъркат текстовете и това е очарователно".

Носителката на Оскар Никол Кидман също се е изживявала като певица. Тя има записан дует с Роби Уилямс "Something Stupid", който стана номер едно през 2001 г. в Обединеното кралство.

Никол е споделяла, че би се радвала, ако Сънди стане професионална певица.

Преди две години баща ѝ я завел в студиото и останал поразен от гласовите възможности на малката. "Сложих ѝ мънички слушалки, тя застана пред микрофона и изпя две песни. Беше супер!", разказва гордият татко. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти