Модни спорове в Двореца: кралицата не одобрява бляскавия стил на Меган, но херцогинята отново прикова погледите

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Снощи херцогът и херцогинята на Съсекс отпразнуваха половин година от своята сватба с присъствие на благотворителен спектакъл.

Двамата посетиха Royal Variety Performance в Лондон, а за повода Меган Маркъл се появи в дреха, обсипана с пайети, с които буквално сияше.

Облеклото прилича на рокля, но се състои от две части – топ и пола от марката Safiyaa. Бляскавата поява на бременната херцогиня обаче идва часове след като с разпространи новината, че от Двореца не са особено доволни от гардероба на херцогинята.

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Източник от „модните екипи, посетили Двореца Кенсингтън“ споделя пред “Daily Mail”, че на Меган е препоръчано „да се облича не толкова като холивудска звезда, а като кралска особа“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#meghanmarkle #princeharry #duchessofsussex

A post shared by HRH Meghan Markle (@meghanmarkle8) on

Смята се, че този съвет идва благодарение на кралица Елизабет Втора, която не била доволна от вкуса на Маркъл. Сред причините за това е носенето на черен цвят без да е налице траур, цепки, които разкриват от краката на херцогинята, и липса на шапки, когато те са желателни.

Ако съдим по поредната визия на Меган Маркъл обаче, херцогинята едва ли има намерение напълно да спазва някои назадничави правила на кралския етикет. Дължината на облеклото ѝ този път е достатъчно консервативна, но не вярваме, че на Меган изцяло ще лиши от малко блясък.

Вижте още снимки от вечерта в галерията >>>

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти