Миша Бартън съди майка си

Миша Бартън
Снимка: Getty/Gulliver

Холивудската актриса, родена в Лондон, Миша Бартън твърди, че майка ѝ е откраднала от нея 7,8 милиона долара, с които е купила имение в Бевърли Хилс, в което не я допуска.

Според съдебните документи майката на актрисата, която от началото на кариерата ѝ работи като неин мениджър, системно е отклонявала средства от хонорарите на дъщеря си и е злоупотребявала с името ѝ.

Обвинението твърди, че Нуала Бартън работи за 29-годишната Миша, без да има нужната квалификация. Овен това нито тя, нито баща ѝ имали някаква друга работа, а вече 10 години те се издържали само от изработените от дъщеря им средства.

Актрисата от няколко години има финансови затруднения, за които често пишат медиите в Щатите. Нашумялата покрай ролята си на Мариса Купър в сериала "Ориндж Каунти: Кварталът на богатите" (The O.C.) е решила да се обърне към съда след като разбрала, че майка ѝ я е излъгала за хонорара, който трябвало да получи за новия филм с нейно участие "The Hoarder".

След като напусна актьорския състав на известния сериал, Миша имаше няколко недобри години - тя бе съдена за управление на кола без валидна шофьорска книжка. Освен това през 2013 година актрисата рязко напълня, заради което бе обвинявана непрестанно от медиите в САЩ. Все пак звездата успя да се пребори с излишните килограми и днес тя отново е във форма.

Миша Бартън е популярна още от дете с ролите си в "Шесто чувство" и "Нотинг Хил", в които тя е само на 13 години.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти