Мел Би от Spice Girls с болезнена изповед за своя брак и опит за самоубийство

Мел Би
Снимка: Getty

Мел Би e по-откровена от всякога в новата си автобиография, където за първи път разкрива подробности около своя труден брак и психическите си проблеми.

Сред тях е и опита ѝ за самоубийство през 2014 г., когато изпълнителката от Spice Girls взима около 200 таблетки аспирин, опитвайки се да се спаси от бурния брак с тогавашния си съпруг Стивън Белафонте.

Мел Би
Снимка: Getty

В откъс от книгата си „Brutally Honest” (или „Брутално откровена“) тя описва как една вечер се прибира след излизане със съпруга си, чувствайки, че животът ѝ е „каша“:

„Ето ме, на 39 години се взирам в огледалото на банята в къщата ми под наем в Кенсингтън, Лондон, с отворена опаковка аспирин в ръка от онези, които са се натрупали през годините, и слагам едно след друго от тях в устата си. При всяко се питам: „Сигурна ли си?“, а после взимам още едно. Десет, 20, 50, 100. „Сигурна ли си?“. Зад блясъка на славата се чувствах емоционално съсипана и отчуждена от семейството си. Усещах, че съм грозна и презирана от същия човек, който някога ми обеща да ме обича и защитава, моят съпруг и мениджър Стивън.“

Мел Би
Снимка: Getty

Мелани Браун споделя още, че разколебаването ѝ дошло, когато вече почти било късно: „Когато глътнах и последното хапче, вече знаех, че не искам да си отида.“ Тя обяснява още, че в този момент си е мислила:

„Самоубийството не беше решение. Трябваше да осмисля живота си. Трябваше да отида в болница и да махна онези таблетки от стомаха си преди нещо да се е случило.“

След като е настанена в болница, децата на певицата са тези, които я карат да осъзнае ситуацията: „Гледайки дъщеря ми – объркана, опустошена и гневна – дойде моментът, в който знаех, че борбата трябва да започне“, спомня си Мел Би в мемоара.

Мел Би
Снимка: Getty

Връщайки се на работа в британски X Factor, Мелани избира да облече бяла рокля без ръкави и прибрана назад коса, за да не крие нараняванията. „Изпратих посланието си към Стивън. Нямаше връщане назад. Щях да го напусна и да получа развод, за да бъда свободна.“

Мел Би се жени за Белафонте през юни 2007 г., а през март 2017 г. подава документи за развод. Преди процедурата да бъде приключена, певицата изважда временна ограничителна заповед срещу него, обвинявайки го във физическо и сексуално насилие, за което твърди, че е започнало скоро след като двамата сключват брак.

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти