Меган Маркъл: С голямо коремче и с рокля против протокола

Меган Маркъл: С голямо коремче и с рокля против протокола
Снимка: netinfo

Снощи бе церемонията по връчването на "Британските модни награди", а Меган Маркъл се появи изненадващо на събитието и привлече цялото внимание към себе си. Тя бе специалният гост, който отдаде заслужени почести на дизайнера на Givenchy Клеър Келър.

Бременната херцогиня впечатли всички с тоалета си. Тя бе избрала за случая асиметрична рокля от черно кадифе с едно рамо на дизайнерската къща French fashion house, а тоалетът ѝ се допълваше от множество масивни златни гривни и златисти сандали.

Меган бе избрала по-неутрален грим, а косата ѝ бе прибрана в стегнат кок, но впечатление направи маникюрът ѝ, който бе черен - в разрез с кралския протокол, който не забранява изрично тъмните лакове, но все пак изключително рядко виждаме кралски особи с цветни нокти, тъй като е известно, че кралица Елизабет не ги харесва.

Меган наруши и още едно модно правило с по-разголената си рокля, но няма как да не признаем, че изглежда невероятно с нея и си заслужава погазването на няколко остарели правила! Мнозина коментираха, че тя си е позволила и още едно нарушение същата вечер - позирала е за селфита, което е забранено на членовете на кралското семейство.

Бременната херцогиня не спря да гали коремчето си цяла вечер и изглеждаше наистина щастлива от това, което ѝ предстои.

В речта си тя нарече Великобритания "свой нов дом" и благодари на всички, които са я приветствали толкова топло през последните месеци.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wow at that bump💞✨ #meghanmarkle #fashionawards2018

A post shared by Amelia Flint (@afbeautique) on

 

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти