Меган Фокс се конкурира с Линдзи Лоън

Дали Меган ще получи ролята на Елизабет Тейлър?
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Меган Фокс води преговори да изиграе покойната Елизабет Тейлър в нов филм, съобщават американските медии.

Актрисата се конкурира с Линдзи Лоън за ролята в телевизионната продукция "Лиз и Дик", която ще се излъчи по телевизия Lifetime, съобщи изпълнителният директор на филма Лари Томпсън.

"Водим преговори директно с Линдзи Лоън и с нейни представители, провеждаме разговори и с други актриси, включително с Меган Фокс. Правим много сериозна селекция, нещо като кастинг за холивудска кралска особа", разкри Томпсън пред сайта "E! News".

Сайтът TMZ.com съобщава, че Линдзи много иска да получи ролята след изпълнената с проблеми изминала година и се надява да завърши възможно най-скоро наложения й общественополезен труд заради шофиране в нетрезво състояние през 2007 г.

Договорът за ролята ще бъде подписан още идната седмица, а ако Линдзи изпълни наложената й присъда до края на март, ще бъде свободна да се включи в снимките на филма в Канада през пролетта.

Интересно е, че продуцентите да се колебаят точно между Лоън и Фокс, след като и двете не се славят като особено добри актриси. Меган даже посещаваше уроци по актьорско майсторство, но това не й помогна особено.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти