Матю Пери с шокиращо обвинение към Камерън Диас

матю пери камерън диас
Снимка: Getty

Матю Пери разказва открито не само за борбата си с алкохолизма в биографичната си книга Friends, Lovers and the Big Terrible Thing, но разкрива и пикантни подробности от любовния си живот, които включват детайли от връзката му с Джулия Робърт и тайни срещи с други големи холивудски звезди.

В книгата, която трябва да излезе официално на 1 ноември, актьорът разказва, че е бил на среща и с Камерън Диас. Според разказа му, срещата не е минала никак добре и вината за това е на Диас.

Според Матю, той и Камерън излезли на уредена от техни общи познати среща през 2007 година, малко след като Диас приключила 3-годишната си връзка с Джъстин Тимбърлейк.

Звездата от "Приятели" твърди, че Камерън "се напушила още в самото начало на вечерята" и "не е показала никакъв интерес" към него.

Матю споделя още, че се опитал да каже нещо забавно, за да я разсмее, а Камерън "уж случайно" го ударила с юмрук по лицето.

На ударът в лицето, Пери отвърнал с: "Ти бъзикаш ли се с мен?!"

Това не е първото лично откровение от актьора, което е свързано с любовния му живот. Преди дни стана ясно, че в книгата си пише и за връзката му с Джулия Робъртс.

За жалост връзката им не продължава дълго, защото Матю решава да прекъсне отношенията им от страх, че Джулия ще го изостави.

"Да се срещам с Джулия Робъртс бе прекалено много за мен. Бях убеден, че тя ще поиска да се разделим. И защо да не поиска? Аз не бях достатъчно добър за нея, никога нямаше да бъда достатъчно добър, бях счупен, повреден, негоден за обичане. Ето защо, вместо да отлагам в агония неизбежното, реших аз да скъсам с красивата и брилянтна Джулия Робъртс", признава актьорът в книгата си.

Матю Пери през годините

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти