Любов с 32 години разлика: историята на майката на Чарли от "Двама мъже и половина" и нейната любима жена

Сара Полсън и Холанд Тейлър
Снимка: Getty

Еднополовите връзки отдавна не са табу, особено в Холивуд. Днес ще ви разкажем за малко познатата любовна история на две актриси, които доказват, че за истинската любов няма пол, години или различия.

Това са 78-годишната звезда от култовия сериал "Двама мъже и половина", Холанд Тейлър, която изигра ролята на Евелин Харпър - майката на Чарли и Алън и 46-годишната успешна актриса Сара Полсън. Те споделят, че любовната им история започва в социалната мрежа Туитър.

Двете всъщност се срещнали още преди 10 години на вечеря, но едва през 2015 г. се свързват повторно в Туитър, където Холанд за първи път изпратила съобщение до Сара.

Връзката на Сара Полсън и Холанд Тейлър под светлините на прожекторите

"Как се срещнахме ... Това е дълга история, която започна отдавна, тогава нямах връзка. Срещнахме се на хуманитарна вечеря, организирана в къщата на актрисата Марти Плимптън и веднага се появиха искри", спомня си Сара, която в интервю за 2016 г. година призна, че Холанд е най-красивата жена, която е виждала, въпреки разликата от 32 години.

Връзката им е рядка и стабилна и оцелява в една холивудска среда, в която взаимоотношенията се разпадат често, бързо и лесно. Сара Полсън ще бъде на октомврийската корица на списание Harper's Bazaar и именно там разкрива подробности от изключително личните си отношения с Холанд Тейлър. Тя споделя как двете се справят с критиките относно 32-годишната разлика в годините им.

"Понякога е трудно да се справяш с критиката, не съм експерт, но важното е да не забравям на кого принадлежа - на Холанд, на кучето ми, на най-добрата ми приятелка и на сестра ми."

Холанд Тейлър Сара Полсън
Снимка: Getty/Gulliver

"Хората се страхуват от смъртността и преходността, много от тях смятат, че да остарееш означава да престанеш да имаш всякакво желание - за живот, за любов, но се радвам, че рядко срещаме критика и негативни мнения. Всеки, който каже нещо лошо за човек, когото обичам или се държи неуважително с него, ще види лошата ми страна.", заканва се актрисата.

"Когато хората ме виждат с Холанд, те мислят, че имам травми, свързани с детството, свързани с майка ми. Тук няма скрити намерения, ние се грижим една за друга. Имам късмет да съм в контакт с някой, който е по-опитен и по-умен от мен", заключва тя.

Полсън е коментирала и преди своята връзка: "Моите романтични избори не са конвенционални и може би точно това ги прави толкова "завладяващи и интересни" за другите хора. Ако те бяха подчинени на това, което се очаква от обществото, щях да се чувствам много нещастна. Мога да кажа със сигурност, че съм влюбена и любовта ми е насочена към Холанд Тейлър."

Холанд Тейлър Сара Полсън
Снимка: Getty/Gulliver

От 2004 г. до 2009 г. Сара има връзка с 62-годишната Шери Джоунс, но се разделят, защото се оказало, че имат големи различия във възгледите.

„Бях на 34 години, когато се разделихме, чудех се какво да правя. Тя беше на 52 и беше много по-спокойна, защото имаше сериозни връзки преди мен. Емоционално бях много по-нестабилна от нея, но останахме в добри отношения и след раздялата останахме приятели," казва Сара.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти