Мадона в търсене на идеалния мъж

Мадона в търсене на идеалния мъж
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Певицата Мадона, която през август навърши 53 години, мечтае да срещне "перфектния" мъж, съобщават американските таблоиди.

Изпълнителката на "Like A Virgin", която в миналото бе омъжена за Шон Пен и Гай Ричи, а в момента се среща с 24-годишния танцьор Брахим Зайбат, смята, че всички жени имат едни и същи разбирания за любовта.

"Ние, жените, все още мечтаем за това, което винаги сме искали. Въпреки че през годините много от нещата ни се промениха - имаме по-добро образование, много по-добри работи и сме далеч по-независими, ние все още търсим перфектния мъж, който да вдигне краката ни от земята", сподели в интервю звездата.

"Продължаваме да мислим, че перфектната любов ще промени животите ни завинаги. И разбира се, тя го прави. Но нашето разбиране за щастие е малко по-различно", заяви още тя.

Певицата има няколко брака зад гърба си, включително с Шон Пен и Гай Ричи. За Гай тя беше споделила, че е един от най-впечатляващите мъже, които е срещала през живота си, но двамата така и не успяха да бъдат щастливи заедно. От брака им Мадона има син - Роко.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти