Порасналата, вдъхновяващата: Луиза Григорова-Макариев е всичко друго, но не и обикновено момиче

Луиза Григорова-Макариев е в публичното пространство повече от 15 години. И всички ние наблюдаваме нейните трансформации - от лудите нощи, обилно поляти с алкохол, през шумните връзки с няколко също толкова известни хора, до любовта на живота й режисьора Мартин Макариев и майчинството, което я укроти.

През всичките тези години обаче тя е жертва на клишетата, които различните й периоди раждат. Последното е това на майката. 

Всички знаем, че когато Мон Дьо задава въпроси, маските падат. Ето как под тях се появява edna друга Луиза, за която не сме вярвали, че съществува.  

Не мога да кажа, че се разкривам (вече). Преди се разкривах тотално. Пред всеки.

Днес Луиза е самоуверена и вдъхновяваща млада жена, поела по пътя на себепознанието:

Аз пораснах. Аз съм някой, който може много силно да обича, много често греши, но си признава грешките. Започнах да си намирам мястото, започнах да се чувствам добре в кожата си.

Тя е буден човек; човек, който непрекъснато се променя. Усеща вътрешна потребност да се разгръща, да постига. Притежава смелостта да мечтае да бъде специална, да бъде вечна.

► Честито: Луиза Григорова роди първото си дете!

Признава, че в миналото е подминала с лека ръка много възможности и е мислила предимно за себе си. Всичко се променя, когато среща любовта на живота ѝ и бащата на сина ѝ – режисьора Мартин Макариев. А тя от своя страна „го учи на любов“.

 „Не знам какъв човек щях да съм, ако той не беше в живота ми. Не знам дали нямаше тотално да се изгубя.“

„Игра на доверие“ е новият филм на Луиза, чиито снимки завършиха наскоро. Това е филм за една лична история, за измеренията на насилието – домашното и извън дома, за потисничеството, за лишаването от свобода.

Целия разговор на Луиза Григорова-Макариев с Мон Дьо гледайте във видеото горе.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти