Люси Дяковска спечели риалити шоу за оцеляване в Германия

Невероятната Люси Дяковска, която е обичана не само в България, но и в Германия, защото беше част от популярната група “No Angels” спечели немски формат за оцеляване. Екстремното шоу се казва "Аз съм звезда - изкарай ме оттук" ("Ich bin ein Star - Holt mich hier raus").

47-годишната певица прекара няколко седмици в австралийската джунгла, а накрая грабна наградата от 100 000 евро. Още в края на миналата седмица стана ясно, че българката е достигнала до финалния етап на състезанието, а нейната борбеност ѝ спечели и голямата награда.

След финала Люси емоционално сподели, че датата 5 февруари е много специална за нея, защото именно тогава излиза първият ѝ дебютен сингъл с "No angels". Отново на този ден години по-късно певицата губи своята майка, като тя сподели, че е сигурна, че майка ѝ я гледа от небето. 

В  Instagram профила на предаването Люси беше наречена "Кралицата на джунглата". А в своя личен профил тя написа: "БЛАГОДАРЯ ВИ 1000000000 пъти. Да живее кралица Люси".

Българката заяви, че ще дари част от сумата за благотворителни каузи, свързани с бездомни животни и деца в нужда.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти