Любо Киров с нова и изненадваща роля: "Ще гледам да съм доброто момче"

В понеделник, 19 февруари, ден след благотворителната вечер “Като две капки вода за всяко дете”, осем нови звезди ще станат част от най-гледаното шоу за звездни имитации, за да спечелят любовта на зрителите и титлата „Най-добър имитатор“. Техни верни спътници в забележителното приключение ще бъдат чаровните водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро.

Тази пролет в ролята на жури ще влезе и звездата на българския поп – емблематичният Любо Киров. Заедно с Хилда Казасян, Димитър Ковачев – Фънки и Веселин Маринов, любимият певец ще има предизвикателната задача да оценява превъплъщенията на звездите.

“Отговорността ще е по-голяма, но и забавлението няма да отсъства, защото компанията ми е много добра. Всички са приятели. За мен задачата на участниците е много трудна – трябва да направиш и визуално, и вокално превъплъщение. Наистина се изисква огромен артистизъм. Аз ще гледам да съм доброто момче в журито”, сподели Любо Киров тази сутрин в “Здравей, България”.

В дванадесетия сезон на „Като две капки вода“ Етиен Леви ще бъде безкомпромисната опора на новите осем участници в музикалните репетиции, Алекс Енева ще гарантира безупречните им танцови изпълнения, а най-новото попълнение при менторите ще е миналогодишният победител в предаването – актьорът и музикант Владимир Михайлов, който ще се заеме с тренировките по актьорско майсторство на звездите.

Маги Халваджиян
Снимка: Красена Ангелова

Преди големия старт на дванадесетия сезон на шоуто за звездни имитации, зрителите ще могат да станат съпричастни с благотворителната вечер „Като две капки вода за всяко дете“.

В спектакъла участие ще вземат Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов и Александър Сано и малките им талантливи дуетни партньори, които се обединяват около една обща кауза – закрила на всяко дете от насилие. На масата на журито в неделя ще седнат Мария Бакалова, Христо Стоичков, Елена Петрова и Маги Халваджиян. Благотворителната вечер, която се осъществява в партньорство с УНИЦЕФ България, ще бъде излъчена тази неделя (18 февруари) от 20:00 ч. по NOVA.

Любо Киров
Снимка: Бебо Халваджиян

Кои ще са осемте смели звезди, които ще се впуснат в най-забавното музикално телевизионно приключение? Какви ще са първите им образи? Какви изненади са ни подготвили водещите Геро и Рачков и ще успее ли Любо Киров този сезон да отвърне подобаващо на вечните им смешни нападки срещу журито? Ще разберем на 19 февруари в 20:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти