Легендарната Алла Пугачова на 68 и в страхотна форма!

Легендарната Алла Пугачова на 68 и в страхотна форма!
Снимка: netinfo

Преди време Алла Пугачова се появяваше само в безформени рокли независимо дали е на концерт или на друго събитие. Явно обаче животът с 41-годишния художник Максим Галкин я е променил.

Промяната започна със снимка на 68-годишната певица с надпис "Любима почивка". На нея се виждат краката й и шезлонг. Много фенове веднага забелязаха тънките й крака, а и явно изцяло новата й визия. 

Изпълнителката на "Милион червени рози" е похарчила поне 1 милион рубли за новата си визия. Според медии това са пари за нови тоалети и стилисти. 

В едно от интервютата си певицата казва: "Трябва да видят млада красива майка, а не баба" за децата си - близнаци на 4 години.

Преди време Пугачова се показа в луксозна полупрозрачна рокля, показваща тънките й крака.

Сега всеки нов образ на Алла Пугачова е наистина интересен, стилен и красив. И въпреки че на 68 г. наистина е трудно да се запази привлекателността, голямата руска дива го прави.

Певицата и съпругът й станаха родители през 2013 г. на близнаци - момченце и момиченце. Бебетата са износени от сурогатна майка. Информацията за щастливото събитие в живота на звездната двойка е изтекла от работници, които са извършвали преустройство на една от стаите в имението на Пугачова.

През цялото време, докато сурогатната майка е износвала бебетата, Алла Пугачова е държала всичко в пълна тайна. За предстоящото събитие знаели само дъщерята на примата – Кристина Орбакайте, братът на Максим Дмитрий и близка приятелка на семейството.

Пугачова и Галкин сключиха брак на 23 декември 2011 г. Те отдавна искали да се съберат, но все не можели да се решат. Самата Пугачова разказва, че връзката между двамата била с десетгодишна давност. Новината е разпространена първо от съпругата на Игор Николаев – певицата Юлия Проскурякова.

Цялата бременност на сурогатната майка е била наблюдавана лично от главния лекар и създател на скъпарската верига клиники в Русия “Майка и дете” Марк Курцер. Момчето е кръстено с необичайното за Русия име Хари, а момиченцето се казва Елизавета.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти