Кралски щуротии: принц Джордж без зъби, а принцеса Шарлот се плези

принц джордж принцеса шарлот
Снимка: Getty/Gulliver

Лято е, а детските щуротии не подминават и малките кралски наследници, които до скоро бяха на почивка с мама Кейт и татко Уилям на остров Мистик, а сега пък вилнеят на лодка, докато гледат как родителите им се състезават на турнир по ветроходство.

Херогът и херцогинята на Кеймбридж прекъснаха за кратко лятната си ваканция. Те посетиха турнира по ветроходство, който цели набиране на средства за дейността на различни благотворителнит организации под техен патронаж.

Турнирът за Купата на краля се проведе на остров Уайт. Осем яхти се надпреварват в регатата, като две от тях бяха управлявани от Кейт и Уилям. Яхтите са от новата серия "Сейл Джи Пи", които достигат скорост 90 км/ч.

И, разбира се, не състезанието привлече толкова внимание, колкото децата на херцозите на Кеймбридж. 

Вижте в галерията ни ТУК забавленията на Шарлот и Джордж >>>

Докато Кейт и Шарлот гледаха връчването на наградите, 4-годишната принцеса реши да не помаха на хората, а им се изплези. Мидълтън веднага реагира със смях, но и смъмри малката си дъщеря, която не за първи път се плези по време на официално събитие.

принц джордж принцеса шарлот
Снимка: Getty/Gulliver

Сладкият момент бе запечатан от камерите на присъстващите медии и веднага се превърна в един от най-споделяните в социалната мрежа.

Принц Джордж пък видимо пораства и е във фазата на смяна на млечните зъби, защото малкият пакостник показа сладката си усмивка, от която липсваха цели два преди зъба.

принц джордж принцеса шарлот
Снимка: Getty/Gulliver

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти