Кралски ин и ян - Мегън Маркъл и Кейт Мидълтън блестят до своите любими мъже

Мегън Маркъл кейт мидълтън
Снимка: Getty/Gulliver

Едва ли някога ще ни омръзне да виждаме тази страхотна четворка заедно - Кейт Мидълтън, принц Уилям, Мегън Маркъл и принц Хари. Те се появиха в пълния с блясък на тържеството по случай честването на Деня на Общността на нациите.

Това бе първият официален ангажимент на Мегън Маркъл заедно с кралица Елизабет. Присъствието на Маркъл на религиозната церемония, отслужена в Уестминстърското абатство в Лондон, свидетелства за постепенното й вписване в британското кралското семейство преди сватбата й с принц Хари, насрочена за 19 май.

Мегън Маркъл кейт мидълтън
Снимка: Getty/Gulliver

Голям интерес предизвикаха тоалетите на Кейт и Мегън, които бяха координирани. И двете бяха избрали черни рокли за случая, но за разлика от Кейт, която бе изцяло в черно, Мегън бе заложила на бяло палто и шапка. Любопитното беше, че и двете носеха еднакви велурени обувки на ток.

Мегън Маркъл кейт мидълтън
Снимка: Getty/Gulliver

В писмено обръщение в чест на празненствата кралица Елизабет изтъкна здравата връзка, съществуваща в Общността на нациите и обхващаща 2,4 милиарда души от 53 страни по света. По думите на Нейно Величество различията в организацията са повод за радост, а не за разделение.

Вижте в галерията ни още снимки от събитието >>>

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти