Кралски афери: Кой всъщност е бащата на принц Хари?

Кралски афери: Кой всъщност е бащата на принц Хари?
Снимка: Getty/Images

Скоро наближава 20-годишнината от смъртта на принцеса Даяна, а слуховете около нейния живот сякаш не стихват.

Сред най-често обсъжданите теми около интересния живот на Даяна е и бащинството на по-малкия ѝ син Хари - през годините много хора са твърдяли, че принц Чарлз не е истинския му баща.

10 цитата на Принцеса Даяна с надежда за един по-добър свят

Този път слуховете бяха насочени по-упорито към любовника на принцеса Даяна, Джеймс Хюит. Преди смъртта си Даяна открито призна, че е имала връзка с него по време на брака си Чарлз. По същото време се носеха и слухове за афера между Камила и Чарлз.

Много хора твърдят, че има огромна физическа прилика между Хари и Джеймс, но бившият британски офицер не само отричаше слуховете през годините, а и сподели, че е срещнал Даяна, когато принцът вече е бил роден.

И все пак, 20 години по-късно, Хюит отново е под светлините на прожекторите. В телевизионно интервю той бе попитан дали е бащата на принц Хари, а отговорът му бе категоричен “Не, не съм. Хората продължават да правят новина от това, защото така продават вестниците си.”

7 златни правила за красота на принцеса Даяна

Връзката между двамата е била изпълнена в срещи във фермата на Хюит, домашно приготвени вечери и много смях. “Това беше един страхотен период в живота ни, наслаждавахме се един на друг”, споделя Джеймс.

Даяна също е споделяла открито, че е била влюбена в него. “Обожавах го, наистина бях влюбена. Не съжалявам, че го срещнах, но съжалявам, че любовта ни не остана без последствия и нарани някои хора.”

Принцеса Даяна: "Най-голямото заболяване на този ден и век е, че хората се чувстват необичани."

В интервюто си Джеймс разкрива още, че му е трудно да говори за миналото си с Даяна, защото любовта им е била истинска. “Не беше никак трудно да се влюбиш в нея.”, допълва още той.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти