Край на любовта: Дженифър Анистън и Джъстин Теру се развеждат

Дженифър Анистън
Снимка: Getty/Gulliver

Акрисата Дженифър Анистън и колегата ѝ Джъстин Теру се разделят след само 2 и половина години брак, съобщиха световните медии. Раздялата се е случила „по взаимно съгласие и без лоши чувства в края на миналата година“, се казва в изявление от говорителя на Анистън.

49-годишната звезда от сериала „Приятели“ се сгоди за 46-годишния Теру през август 2012 г., а на 5 август 2015 г. те се ожениха на церемония в дома им в Лос Анджелис.

Дженифър Анистън
Снимка: Getty/Gulliver

Двойката е категорична, че ще се справи с раздялата си насаме, но иска да се противопостави на опитите за спекулации от страна на таблоидите и пуска изявление, за да „каже истината директно“.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру са категорични, че ще запазят любовта и уважението си един към друг.

Преди това Анистън беше омъжена за един от секссимволите на Холивуд Брад Пит от 2000 до 2005 г. Двамата обявиха раздялата си през януари 2005 г., а мнозина спекулират, че причина за развода е изневяра на Пит с колегата му Анджелина Джоли по време на снимките на съвместния им филм „Мистър и мисис Смит“.

Дженифър Анистън
Снимка: Getty/Gulliver

След това Пит и Джоли започнаха връзка, имат заедно шест деца и се ожениха през 2014 г. преди две години по-късно да се разделят.

Фактът, че и Дженифър Анистън, и Брад Пит вече са необвързани накара хиляди потребители на социалната мрежа „Туиър“ да поискат една от любимите им двойки да се събере отново.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти