Колко струва Edna среща с Джордж Клуни

Колко струва Edna среща с Джордж Клуни
Снимка: Getty/Images

Джордж Клуни ще прекара цял ден със своя почитателка, която ще го придружи на премиерата на новия му филм - "Пазители на наследството", на 4 февруари в Ню Йорк. Всяка жена, която би искала да се срещне с неустоимия чаровник, трябва да дари сумата от 10 долара чрез сайта Omaze.

Привлекателният актьор е стартирал нестандартната кампания във връзка с благотворителна кауза. Събраните пари от желаещите среща с вечния холивудски ерген жени, ще бъдат предоставени на Satellite Sentinel Project - организация, която информира за конфликта в граничните райони между Судан и Южен Судан чрез сателитни снимки.

След публичен жребий късметлийката ще има възможността да бъде неотлъчно до Джордж за цял един ден, включително да седи до него на прожекцията на новата кино лента, редом до знаменитости като Мат Деймън, Кейт Бланшет, Бил Мъри, Брад Пит и Джон Гудман.

Ден по-рано щастливката ще има удоволствието да придружи и участва, заедно с господин Клуни, в предаването на Дейвид Летерман.

Припомняме, че актьорът има специално отношение към благотворителните и социалните каузи. През 2012 година Клуни бе задържан при протест пред посолството на Судан. Демонстрантите обвиняваха суданския президент Омар ал-Башир, че е предизвикал хуманитарна криза, блокирайки достъпа на храна и помощ в планинската област Нуба, гранична с Южен Судан.

Целта на протеста бе да привлече вниманието на американските власти и на световните лидери, за да прекратят насилието в региона и да предотвратят хуманитарна катастрофа.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти