Кой спечели билет за концерта на Сара Брайтман?

Сара Брайтман
Снимка: Карма Евентс

Мария Николова

Скъпи приятели, вчера ви дадохме възможност да спечелите два двойни билета за концерта на Сара Брайтман, който ще се проведе в зала Арена Армеец от 20:00 ч. на 12 ноември 2014 година в София.

За целта трябваше да ни дадете верен отговор на въпроса: "Как се нарича новият албум на Сара Брайтман?", а именно - "Dream Chaser" (Преследвач на мечти), както и да изпълните всички условия, които ви бяхме задали вчера. (Можете да си ги припомните ТУК.)

За целия екип на Edna.bg е удоволствие да ви съобщи, че след проведена томбола в присъствие на жури, съставено от Организатора*, имената на победителите в играта са: Галина Етова и Велислава Арсова.

Галина и Велислава ще се насладят на живо на музиката на притежателката на най-продаваното женско сопрано в света – Сара Брайтман. Те дадоха верен отговор на зададения от нас въпрос, изпълниха коректно всички условия на играта и всеки от тях печели една двойна покана за грандиозното събитие.

Победителите бяха избрани на лотариен принцип измежду 708 участвали.

Играта бе организирана от сайта Edna.bg, медиен партньор на събитието, с любезното съдействие на организаторите на концерта Карма Евентс.

Честито на победителите!

Екипът на Edna.bg благодари на всички свои читатели, които участваха в играта и им пожелава успех и късмет в бъдещи инициативи на сайта.

* Организатор на играта е Нетинфо АД.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти