Спечели билет за концерта на Сара Брайтман в София

Сара Брайтман
Снимка: Карма Евентс

Мария Николова

Притежателката на най-продаваното женско сопрано в света – Сара Брайтман пристига в София с грандиозен концерт на 12 ноември в Арена Армеец.

За първи път в България ще чуем на живо емблематичните за Сара изпълнения от мюзикалите "Фантомът от операта" и "Котки", и разбира се, неповторимата "Time to Say Goodbye".

"Аз не съм мечтател. Аз съм преследвач на мечти." – споделя изпълнителката за себе си. И това не са просто думи – вече над 30 години талантливата британка неспирно и страстно преследва артистичните си цели в търсене на нови креативни измерения в музиката.

Може би това е и причината най-новият албум на певицата да носи името "Dream Chaser" – Преследвач на мечти. Освен с магнетичния си и удивителен глас, певицата е популярна и с красивите си музикални спектакли, потапящи публиката в удивително и неповторимо изживяване.

Сега Edna.bg дава възможност на двама от своите читатели да спечелят двойна покана за грандиозното събитие.

За да спечелите билет за това незабравимо изживяване, трябва да изпълните следните условия*:

1. В електронно писмо до адрес: edna@netinfocompany.bg, озаглавено "Игра", изпратете верен отговор на въпроса: “Как се нарича новият албум на Сара Брайтман?”
2. Освен отговора си, напишете трите си имена, възраст (над 18г.), от кой град сте и актуален телефон за обратна връзка.
3. Изпратете вашите писма до 23:59 часа днес, 21.10.2014 година.

Победителите в играта ще бъдат избрани на лотариен принцип. Печелившите ще бъдат обявени в сайта на 22.10.2014 година чрез статия.

Всеки от двамата победители печели двоен билет за концерта на Сара Брайтман на 12 ноември в Арена Армеец в София.

Сара Брайтман е една от най-обичаните и уважавани певици в цял свят, не само заради своя зашеметяващ вокален диапазон (над три пълни октави), но и заради впечатляващите си актьорски и танцови изяви.

С над 30 милиона продадени копия в цял свят и 11 албума, изпълнителката на вечните "Time to say goodbye" в дует с италианския тенор Андреа Бочели и "The Phantom of the Opera" с Антонио Бандерас, има несравними постижения и отличия. Всепризната като един от най-значимите артисти на нашето време, Сара е  първият и единствен артист, поканен два пъти да изпълни химните на Олимпийските Игри – "Amigos Para Siempre" с José Carreras (Барселона, 1992) и "You and Me" с Liu Huan (Пекин, 2008).

Не пропускайте изключителната възможност да видите Брайтман на живо в София!

Успех на всяка Edna от вас!

Организатор на концерта са "Карма Евентс" със съдействието на "Болкан Ентъртеймънт Къмпани", а събитието е част от световното турне на Сара Брайтман – Greatest Hits Tour. Билетите за събитието може да откриете в мрежата на Eventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет.

* Периодът на играта е от 08:00 до 23:59 часа на 21.10.2014 г.(вторник). Победителите в играта ще бъдат избрани на лотариен принцип от жури, представляващо Организатора, в 10:00 часа на 22.10.2014 г. В лотарията участват читатели, дали верен отговор на зададения въпрос и изпълнили коректно условията на играта. Имената на печелившите се обявяват на 22.10.2014 г.(сряда) чрез статия в Edna.bg. както и на официалната “Фейсбук“ страница на сайта. Всеки от двамата победители печели двоен билет за концерта на Сара Брайтман на 12 ноември в Арена Армеец в София. Представители на Организатора (Нетинфо АД) ще се свържат с тях непосредствено след лотарията чрез телефонно обаждане. Потвържението за наградата от печелившите трябва да бъде получено до 2 астрономически часа след обаждането. Организаторът си запазва правото при невъзможност на участниците да получат своята награда, да избере нови победители. Организаторът, Нетинфо АД, запазва правото си да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора. В играта нямат право да участват служители на Нетинфо АД, както и членовете на техните семейства.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти