Кой не би искал такава баба

Марта Стюарт и дъщеря й Алексис, уловени от фотографите през декември 2010-та в Ню Йорк
Снимка: Getty/Guliver

70-годишната водеща и издател Марта Стюарт стана баба за втори път. Единствената й дъщеря Алексис (46 г.) се сдоби с второто си дете, което е проплакало на 7 март и ще носи името Труман.

И той както и неговата едногодишна сестричка Джъд, са родени чрез сурогатна майка, защото Алексис дълги години се опитвала да зачене, но без успех.

Определено новото семейно попълнение ще разведри напрегнатия напоследък живот на Марта, тъй като само преди два месеца бе уведомена, че предаването й Тhe Martha Stewart Show, което тя води повече от 20 години, най-вероятно ще бъде свалено от ефир през април тази година заради слаб рейтинг.

Въпросният формат стартира своите първи излъчвания през 1991 г., а оттогава стотици популярни лица са гостували в студиото на Марта, споделяйки с нея съвети за дома, сватбата, майчинството, кулинарията и цветарството.

Въпреки че Стюарт отдавна е коронясана като кралица на домакините, в реалния живот нейната дъщеря никак не се изказа ласкаво по адрес на своята майка в биографичната си книга In Whateverland: Learning to Live Here, излязла през септември 2011-та. В нея Алексис описва прочутата си майка като лош пример за грижовен родител, която въпреки безкрайния списък от издадени книги с кулинарни рецепти, никога не е готвела у дома. По-късно обаче Марта отвърна на атаките, наричайки писанията смехотворни и преувеличени, които самоцелно целят високи тиражи.

Това не е първото по-сериозно сътресение в живота на Марта, защото през 2004 г. тя прекара пет месеца във федералния затвор на Западна Вирджиния заради финансови машинации.

Стюарт притежава медийната компания Martha Stewart Living Omnimedia, занимаваща се с продуциране на предавания, издаване на сайтове, книги и списания, като основният им акцент е свързан с кулинария, интериор, сватби и всякакви домашни съвети.

Отдавна тя е обявена и за една от най-влиятелните американки, а състоянието й се оценява на 638 млн. долара.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти