Кой е мъжът в сянка, който съсипва живота на Шакира

Колумбийската дива Шакира съвсем не е приключила с вендетата си към бившия си приятел Жерар Пике и неговото семейство, обаче и ответната страна нанесе някои съкрушителни удари по нейната персона. 

Казват, че няма зло, което да трае повече от сто години, но бившият ми тъст си е все още тук и не стъпва в гроба“ - тези думи пее Шакира в последната си хитова песен El Jefe („Шефът“), чийто текст е поредна директна нападка към семейството на Жерар Пике, от когото певицата има двама сина.

За омразните слова на колумбийската звезда към Жоан Пике си има повод – именно бащата на Жерар стоял зад зачестилите негативни медийни коментари за певицата от страна на нейни служители. Това посочва Жорди Мартин, фоторепортер в програмата Amor y Fuego („Любов и огън“). 

Според фоторепортера точно Жоан Пике е натресъл на Шакира поредната схватка с испанските данъчни служби за предполагаема данъчна измама. „Бащата на Пике е този, който води счетоводството на целия конгломерат от компании, той е този, който прецаква до дупка Шакира“, твърди Мартин.

Папаракът направи разкрития и за самия Жерар Пике, посочвайки, че тъкмо той задействал план за очерняне на Шакира чрез свидетелства на нейни бивши служители пред медиите, където той има все по-голямо влияние. 

шакира
Снимка: Getty

„Жерар Пике е собственик на Kings League и Kings League сключва договор за телевизионните им права с Mediaset España, което е Telecinco. И, какво съвпадение, че всички тези хора, които осъждат Шакира за предполагаем тормоз на работното място, се появяват точно в Telecinco!“, уточнява Мартин.

Това нe е първият път, когато Шакира споменава бившия си и неговото семейство в някоя от песните си.

В големия ѝ хит, който оглави класациите това лято, може да се чуе и друго директно послание към майката на Пике, Монсерат Бернабеу, с която медиите посочиха, че е била в лоши отношения дори и по време на връзката с футболиста.

шакира
Снимка: Getty

„Остави ме да съм съседка на тъща ми, с пресата на вратата и дълга в хазната“, се чува в  песента ѝ с Bizarrap „Music Session 53“ with BZRP“

Въпреки нестихващото напрежение между нея и Пике, Шакира се радва на големи професионални успехи след раздялата с бившия си приятел и баща на децата ѝ. Тя спечели желаната награда Video Vanguard на тазгодишните видео музикални награди на MTV. В допълнение към тази победа, тази година Шакира счупи множество световни рекорди на Гинес и е сред най-номинираните изпълнители на предстоящите латински награди Грами.

Любовта между Шакира и Пике през годините

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти