Коя е новата приятелка на Том Круз?

Коя е новата приятелка на Том Круз?
Снимка: Getty/Images

Том Круз неколкократно е бил забелязван на среща с негова приятелка- сциентоложката Лора Препън.

Говори се, че актьорът от "Валкирия", който беше женен за Мими Роджърс, Никол Кидман и Кейти Холмс, е поканил на среща звездата от "Оранжевото е новото черно".

Актьорът е "очарован" от сциентоложката от дълго време насам.

"Том познава Лора от няколко години и са в една и съща компания с Джон Траволта и съпругата му Кели Престън". издава източник на британското издание на списание "Грация".

"Той винаги е бил очарован от нея, а откакто я гледа в "Оранжевото е новото черно" това се превърна в привличане. Той се престраши и я покани на официална среща."

Том и Лора са прекарали първите си няколко срещи в ресторанта на хотел Manor, който е едно от сциентоложките убежища. Актьорът бил "поразен" и направил всичко възможно, за да впечатли 33-годишната красавица.

"Може би е странен избор, но това е топ ресторант "Ренесанс", където се сервира френска и калифорнийска кухня" продължава източникът на британското издание.

"Той беше наел ретро кола, като знаеше, че това е един от любимите ѝ модели. Бе поръчал ретро бутилка мерло от 1979г., която е била сервирана на масата предварително.

Прекарали са три часа в смях и шеги.

Ясно е, че Том не е безразличен към Лора", каза още източникът.

"Втората им среща също е била в този ресторант. Срещнали са се за късна закуска в неделя, а след това тя го е придружила няколко дни по-късно на вечерно парти в дома на Джон и Кели", разкри още той. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти