Кейт Мидълтън се повози в обществен транспорт

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Херцогинята на Кеймбридж продължава да създава впечатление за изключително земна личност (неслучайно това е сред причините да бъде любимка на кралица Елизабет Втора).

Освен че наскоро посети пъб заедно с останалите родители от училището на децата си, през изминалата седмица Кейт Мидълтън направи нещо друго, което е присъщо на повечето простосмъртни поданици, но не и на кралска особа.

В петък сутрин херцогинята пътува до Норфолк за откриване на детска болница. И макар че на самото събитие пристигна с кола, за да отиде в града, тя е отпътувала от Лондон с обществен транспорт.

Херцогинята е била забелязана да слиза от влак на фирмата Wherry Lines, както се вижда и от кадъра, който беше пуснат от превозвача в Twitter.

Ако някога сте се чудили как ли би изглеждало да носиш модел на Oscar de la Renta в публичния транспорт, ето го и отговорът.

Видеоклипове на очевидци показват как херцогинята (почти) се слива с тълпата, като потребител в Instagram коментира: „Тя върви сред оживената гара без суета. Браво на нея“, а друг допълва: „Виждам, че гарата не е отцепена. Няма шумотевица. Олицетворение на елегантност.“

Вижте още снимки от събитието в галерията тук >>>

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

За посещението в детския хоспис Кейт Мидълтън се появи в лилава рокля тип палто, която не облича за първи път. Събитието беше от особена важност за херцогинята, която пет години помогна в обществената кампания за набиране на средства за центъра, подкрепящ деца с животозастрашаващи заболявания.

Вижте още снимки от събитието в галерията тук >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти