Кейт Мидълтън – редактор за един ден

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty/Images

Наскоро ви писахме, че херцогинята на Кеймбридж ще стане редактор на онлайн медия. Ето че сега тя изпълнява обещанието си.

Кейт ще гостува за един ден като главен редактор на изданието "Хъфингтън пост", за да привлече вниманието върху проблемите на децата с психични заболявания и стигмата, с която са белязани.

Това предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

В качеството си на гостуващ редактор съпругата на принц Уилям е поръчала серия от материали, свързани с психичното здраве на деца и младежи.

Херцогинята на Кеймбридж Катрин споделя, че със съпруга ѝ принц Уилям не биха се поколебали да потърсят помощ, ако усетят, че децата им Джордж и Шарлот се нуждаят от такава.

"Да си родител е достатъчно трудно и без предразсъдъците, които ни пречат да търсим помощ за самите нас и нашите деца", пише херцогинята.

Кейт отправя призив за промяна, отбелязвайки, че "проблемите с психичното здраве все още са тема табу, което пречи на много възрастни да търсят помощ за децата си".

Херцогинята на Кеймбридж допълва, че като патрон на няколко организации, които се борят за справяне с проблема, е чувала "сърцераздирателни истории за съсипани човешки животи".

Вижте повече за изявата на Кейт в галерията ни ТУК!

Прочетете още:

Кейт Мидълтън има какво да каже

Колко струва гардеробът на Кейт?

Кейт Мидълтън връща на мода животинския принт

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти