Специално

Като Мерилин Монро, Джуди Гарланд и Одри Хепбърн: какво означава да си "дива"

f
Снимка: Getty

Петдесетте години на ХХ век се отличават с особен романтизъм. Неслучайно икони като Мерилин Монро, Джуди Гарланд и Одри Хепбърн стават популярни в този период. Наричат ги „диви”. Операта „Диви и диаманти”, която можете да гледате в ефира на Marquee TV – част от ТВ платформата на EON, връща времето назад и ни пренася в черно-бялата филмова вселена. В нея артистки с нежни гласове и изразителни лица ни позволяват да продължаваме да мечтаем, докато слушаме техните незабравими хитове.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM ТУК

Но какво е дива? Първоначално се считало, че думата произлиза от латинската дума за "богиня" и се използва за описание на оперна певица. В миналото е имало конотация на арогантност, но днес се възвръща от диви като Бионсе и Доли Партън като термин за възхвала. Днес дивите са жените, които празнуват собствения си стил, избират сами своя път и използват това, което имат, за да извлекат максимума от живота.

Открий магията на изкуството с Marquee TV!

Marquee TV – част от абонаментните пакети на EON, е богата и разнообразна библиотека със съдържание. Ще откриете над 500+ заглавия с разнообразно съдържание, което включва различни изкуства – театър, балет, опера, класическа и модерна музика, документални филми и още много други. Предлага лесен достъп до световноизвестни продукции, ексклузивно съдържание и специални предложения, които не могат да бъдат намерени в други платформи в България.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти