Като две капки вода

Като две капки вода
Снимка: Global Films

Милица Гладнишка, преобразена като Тина Търнър, стана първият победител в шоуто "Като две капки вода", чийто първи епизод на живо се излъчи вчера вечерта.

Тя спечели призовото място в оспорвана битка със самия Джо Кокър, имитиран изключително успешно от Станимир Гъмов. Изпълнението на хита "Simply the best" обаче ѝ донесе най-голям сбор от точки. Продуцентът на шоуто и член на журито – Маги Халваджиян обяви и наградата за всяка вечер – 1000 лева, които всеки победител на вечерта ще избере в каква благотворителна кауза да вложи.

Милица избра да помогне на своето училище, което е завършила и майка й – 66-то в София.

Изненадата на вечерта не спряха до тук. Членовете на журито също бяха решили да се превъплътят в някой друг. Маги влезе в ролята на Данчо Караджов и изпя вечния хит на Сигнал "Сбогом", Хилда пристигна директно от холивудската сцена, за да изпълни "Кабаре" на Лайза Минели, а Любен Дилов-син рапираше хита на 2012 г. – "Дим да ме няма" като Бобо.

За излизането си на голяма сцена всеки един от тях претърпя сложна трансформация – Дилов стана с 8 тона по-тъмен, Маги сложи сини лещи и се сбогува с дългата си коса, а Хилда репетира усилено сценичното поведение на Лайза Минели.

Изумителни прилики видяха зрителите на сцената на "Като две капки вода". Вечерта откри корейската сензация PSY с хита си "Gangnam Style". Силиконовите подплънки в лицето, сценичният костюм, танците и особено корейският език затрудниха максимално Алекс Кожухаров, но въпреки това той напълно се вживя в образа на известния кореец.

Усилията му бяха оценени и с най-много точки от неговите колеги. Всеки от участниците има право да гласува с 5 точки за един от останалите осем, който според него се е справил най-добре.

Въпреки конфликта на Станимир Гъмов с вокалния педагог Етиен Леви, той получи най-много точки от гласовете на журито – масимални десет му дадоха Маги и Любен Дилов. Задачата на Албена Михова пък беше да повтори уникалните движения на ексцентричната Лейди Гага в "Bad romance", качена на специално изработени "Гага" обувки – тя дотолкова се вживя в образа, че почти се качи върху катедрата на журито.

Брилянтни изпълнения чухме и от Стефан Рядков и хита на Андреа Бочели "Con te Partiro", Диана Любенова като Йорданка Христова и "Ще продължавам да пея", Мария Игнатова като Гуен Стефани. Най-младият участник Рафи за първи път излезе на сцената без своята запазена марка – усмивката. Чаровникът трябваше да изиграе вокала на групата "Офспринг" и да подражава на неговото "темерутско" излъчване.

Следващите задачи за изпълнителите стават все по-сложни. Всеки път в края на шоуто всеки трябва да натисне бутона в "Като две капки вода" и според своя късмет да види в чия кожа ще трябва да влезе в следващия лайф. Въпреки че искаше по-малко пеене, Диана ще разучава песен на Адел, Рафи ще видим като Лени Кравиц, Стефан Рядков – като Джими Съмървил, Мария Игнатова ще бъде Роси Кирилова, Албена Михова – M People, Станимир Гъмов – Дзукеро, а Милица Гладнишка – Поли Генова.

Специална задача получиха и водещите Зуека и Рачков – следващата сряда, 20 март, те за първи път ще влязат в ролята на музикален дует. Всеки един член на журито отправи своето предизвикателство към тандема – Маги иска да ги види като "Modern Talking", Хилда като "Right Said Fred", а Любен Дилов – като дует Ритон.

Изборът на журиращата тройка ще бъде повлиян и от зрителите, които могат да дават своите предпочитания във Facebook страницата на шоуто 

Относно "Като две капки вода"
"Като две капки вода" е един от най-популярните формати на холандската компания Endemol и е пожънало небивал успех в страни като Великобритания, Испания, Италия и дори в далечните Китай, Аржентина, Чили и др. На сцената излизат 8 известни личности, които всеки път се преобразяват в образа на севотвноизвестна музикална икона. Тази пролет шоуто ще дебютира за първи път в България и ефира на Нова ТВ, като негов продуцент е продуцентска компания Global Films.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти