Какво е правил Джордж Клуни на кралската сватба? Наливал е текила!

д
Снимка: Getty

Джордж и Амал Клуни определено бяха сред най-стилните и красиви двойки на кралската сватба миналия уикенд. Амал очарова всички със своя жълт тоалет, а Клуни сияеше в тон до своята страхотна дама. Двамата бяха поканени и на сватбеното парти на Хари и Мегън, което се състоя вечерта след официалната церемония, а там определено са се случвали доста интересни неща.

Според източници, Джордж Клуни е бил душата на купона и дори е застанал зад бара и е започнал да налива шотове с текила на гостите.

В един момент Клуни просто влезе зад бара и започна да прави коктейли за всички. Беше много забавно, а той е истински професионалист, разкрива един от официалните гости.

д
Снимка: Getty

Оказва се, че текилата, сервирана по време на сватбеното парти, е била от специалната марка алкохол на Клуни. От известно време той се занимава с производството на алкохолни напитки и не е никак учудващо, че кралското семейство се е доверило на него, когато е избирало питиетата за сватбата.

Източници споделят още, че освен да сервира коктейли, Клуни е успял да потанцува с Кейт Мидълтън, както и със самата булка.

Е, изглежда, че кралските особи и известните личности определено знаят как да се забавляват!

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти