Как Виктория Бекъм отпразнува рождения си ден

Как Виктория Бекъм отпразнува рождения си ден
Снимка: Getty/Guliver

Вчера Виктория Бекъм навърши 38 години. Вместо шумно и лъскаво парти, обаче, Вики предпочете да празнува в тесен семеен кръг.

Тя сподели няколко снимки на страницата си във "Фейсбук“, на които показва цветята, балоните и украсата, с които синовете й са я изненадали. Също и снимка на плато с плодове с изписано нейното име на него. Това е представлявала своеобразната торта за рождения й ден.

След раждането на четвъртото си дете – малката Харпър Севън, Виктория реши светкавично бързо да свали всички излишни килограми, които е натрупала по време на бременността, и за целта се подложи на стриктна диета. Явно дори на рождения си ден не си позволява да хапне парче истинска торта.

След скромното отбелязване на празника у дома, Вики и съпругът й Дейвид се отправили на обяд в любим техен ресторант. Те били придружени единствено от невръстната Харпър.

По-късно тримата им синове се присъединили към тях за следобедна семейна разходка. Виктория сподели в социалните мрежи, че е изключително щастлива да прекара рождения си ден в компанията на семейството си.

Също така преди няколко дена тя издаде плановете си да създаде собствен лайфстайл сайт, който да е посветен на работещите родители.

Желанието й се породило от факта, че много хора се интересуват от това как успява да се справи с кариерата си и с многолюдното си семейство. Вики желае да сподели опита и грешките си с останалите майки, които също като нея искат да бъдат еднакво успешни и в професията, и в семейството си.

Другата идея на съпругата на Дейвид Бекъм е да създаде собствена гама хранителни продукти. В новото начинание ще й помогне нейна приятелка Тана Рамси.

Дали и в новите си начинания Виктория ще се справи така успешно, както и в дизайна на дрехи и аксесоари, предстои да разберем.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти