Как Меган спасила принц Хари от ужасна съдба

принц хари меган маркъл
Снимка: Getty

Новата скандална книга за живота на кралското семейство, която излезе буквално преди дни, разкрива още пикантна информация около отношенията между Меган Маркъл и принц Хари.

Там се твърди, че Меган е спасила Хари от цитираме "съдба на долнопробен стар развратник”.

За никого не е тайна, че 38-годишният Хари е бил "доста див" младеж, Той имаше репутация на "парти принц", след като прекъсна задълженията си в армията.

Може би си спомняте скандалните изтекли фотографии на голия принц Хари в хотел в Лас Вегас.

От книгата става ясно, че Хари отдавна е загърбил щурите си години и се наслаждава на спокоен семеен живот в Калифорния заедно с Меган и двете им деца Арчи и Лилибет.

Написана от Валентин Уоу, книгата съдържа и детайлни разказаи от Джейми Лутър-Пинкертън, който е бил назначен за личен секретар на Хари и Уилям преди да станат работещи членове на кралското семейство.

Той е имал задачата да напътства принцовете в различни житейски ситуации. Той определя Хари като "доста сложна личност".

"По-малкият принц беше енигматичен мъж, пилотиращ военен хеликоптер, отдаден на различни каузи, свързани с деца. Но също така беше и голяма лудетина."

"Докато Хари беше все още младеж, беше лесно да му простиш тези грехове. Но в какъв момент щурото момче се превръща посто в един стар развратник? По онова време все още нямаше за какво да се притесняваме, но все пак го държахме под око. С времето проблемът се реши самичък и то по начин, по който никой от нас не очакваше."

"Щурото момче умря в мига, в който Хари срещна Меган Маркъл."

принц хари меган маркъл
Снимка: Getty

В книгата се появиха и твърдения, че Меган Маркъл е очаквала заплащане за кралските ангажименти, които посещава. Намеква се и да грубо отношение от нейна страна към пероснала ѝ.

Отмъщението на персонала: "Меган Маркъл се оплакваше, че кралското семейство не ѝ плаща и ни разплакваше с претенциите си"

В книгата се твърди, че някои по-младите служителки буквално треперели, когато трябвало да ѝ се обадят по телефона.

Припомнете си тук някои от най-сладките влюбени моменти на Хари и Меган:

Най-сладките моменти любов на Меган и Хари

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти