Как Кейт и Уилиям възпитават принц Джордж?

Как Кейт и Уилиям възпитават принц Джордж?
Снимка: Getty/Gulliver

Всеки родител има своите трикове, когато става въпрос за възпитанието на детето му и това  е страхотно, защото най-често именно тези похвати показват на малкото дете, че е обичано и то се чувства добре.

Днес ще ви покажем и кой е специалният трик на Кейт Мидълтън и принц Уилиям и как те са се научили да успокояват принц Джордж в напрегнати ситуации.

Ако разгледате няколко снимки на малкия принц и неговите родители, ще забележите, че те често клякат до него. Преди време дори самата кралица Елизабет Втора смъмри внука си, че се е навел по време на официално събитие.

Оказва се, че този прост трик върши чудеса при възпитанието на едно дете и кралското семейство явно е наясно с това. Когато клекнете до детето си, вие заставате на неговото ниво и можете да го погледнете директно в очите.

Това показва на детето, че родителят говори нещо сериозно и също така повдига самочувствието му и създава повече доверие между родител и дете. Очният контакт и езикът на тялото играят ключова роля в такива моменти.

Естествено не само езикът на тялото ще възпита детето ви. Важното е да му обръщате внимание, когато то има нужда. Ако детето ви иска да каже нещо, спрете всичко, което вършите и му отделете цялото си внимание - точно както правят Уилиям и Кейт.

Прочетете още:

Защо Кейт няма да присъства на сватбата на сестра си Пипа?

14 неща, които не знаете за Кейт Мидълтън

Пипа Мидълтън се омъжва за мултимилионер

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти