Как да заобичаш фитнеса? С хипноза!

Оливия Мън
Снимка: Getty

Холивудската актриса Оливия Мън е предприела изключително странен начин да се мотивира да започне редовни тренировки във фитнес залата.

35-годишната красавица признава в интервю за американско списание, че успяла да си изгради навик да посещава редовно спортния клуб, благодарение на... хипноза!

Точно така! А главен виновник за това е специалист по хипноза, който ѝ помагал да се справи с един друг нейн проблем.

Ходех при специалист по хипноза, защото страдам от обсесивно компулсивно разстройство и трихотиломания (несъзнателно скубане на косата). Един ден му казах, че не тренирам и непрекъснато се боря с йо-йо ефекта. А той ми каза, че трябва да тренирам, защото упражненията ще бъдат полезни за мен и заради това. По време на една от сесиите ни ме хипнотизира да харесвам фитнеса. Това беше в петък и повярвайте ми, не преувеличавам, но до понеделник вече тренирах всеки ден, при това ставах още в шест сутринта"", разказва Мън.

В момента се намирам в етап, че ако пропусна занимание в залата за ден, на следващия компенсирам двойно. Чувствам се много по-силна отпреди.", допълва актрисата.

Оливия иска хипнозата да ѝ помогне да се справи и със зависимостта ѝ към вредната храна.

"Понякога ми се иска да имах по-голям самоконтрол, защото започвам да се самооправдавам пред себе си - с умората, с работата... и се убеждавам сама, че се нуждая от нещо сладко. А след това съжалявам", признава тя. 

"Не съм от типа хора, които могат да ядат каквото си пожелаят и това да не им се отрази на тялото. Сега се опитвам да се храня здравословно и определено организма ми усеща разликата, когато съм изяла нещо вредно.", завършва изповедта си Оливия.

Прочети още:

Как действа хипнозата?

Що е то фитнес и защо ни е необходим

Най-ефективната лятна диета

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти