Изненада! Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц са сгодени

Чанинг Тейтъм Зоуи Кравиц
Снимка: Getty

Нов звезден годеж на хоризонта, който може би ще разбие доста женски сърца, защото няколко източника потвърдиха, че Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са сгодени. 43-годишният Тейтъм наскоро е предложил на своята любима, но за момента все още не се обявили публично годежа си.

През уикенда Зоуи бе заснета с голям диамантен пръстен на ръката си, което само подсили слуховете за годежа им. Двамата са заедно от 2 години.

Новината идва няколко месеца, след като Чанинг Тейтъм призна в интервю, че не е сигурен дали би искал някога да се ожени отново след объркания му развод с бившата му съпруга Джена Дюан.

Джена и Чанинг се запознават на снимачната площадка на филма "Step up" през 2006 година. Двамата се ожениха през 2009-та година и имат една дъщеря на име Евърли. Двойката се раздели след 10-годишен брак и в момента си поделят грижите за Евърли.

Чанинг Тейтъм Джена Дюън
Снимка: Getty/Gulliver

"Не знам дали някога пак ще се оженя", призна актьорът пред списание Vnaity Fair този януари.

"Връзките са ми трудни, а аз съм моногамен човек. В работата си нямам страх от нищо, но в личния си живот се притеснявам, че всичко може да бъде разрушено. Винаги се старая много, но нещата не винаги се получават."

34-годишната Кравиц също не е сигурна дали иска да се омъжва отново и то след доста краткия си брак с Карл Глусман. Двамата се ожениха през юни 2019-та и се разделиха през декември същата година.

В свое интервю през 2022-ра, актрисата обясни, че се чувства "задължена да иска семейство и деца, но това за нея винаги е бил много деликатен въпрос".

"Вече нямам онази романтична представа за семейство в главата си. Сладко е, но не е за мен."

Тейтъм и Кравиц се запознаха през 2020-та година на снимачната площадка на филма ѝ “Pussy Island”.

"Благодарна съм, че този филм ни запозна и го доведе в живота ми", сподели тогава Зоуи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти