Момче или момиче? Ивет Лалова разкри пола на бебето си по очарователен начин

Преди по-малко от месец прекрасната Ивет Лалова-Колио разкри, че ѝ предстои най-голямото щастие – да стане майка за пръв път. 

На 17 декември Ивет написа трогателен пост в своя профил в Instagram:

"От всички благословии, които някога сме получавали, тази без съмнение е най-ценната ♥️ Baby Collio идва през пролетта на 2024 г." 

Малко преди Нова година бъдещата майка сподели в студиото на Новините на NOVA, че какъвто и да е полът на бебето, и тя, и мъжът ѝ го очакват с много вълнение и се надяват единствено да е здраво. Тогава тя издаде още, че детето най-вероятно ще бъде зодия Телец, като самата нея. 

Ивет Лалова
Снимка: кадри NOVA

"Благодарение на тази новина, 2023 беше една прекрасна и щастлива за мен година", сподели Ивет.

Вчера шампионката по лека атлетика сподели и красиво видео, в което разкри пола на бебето си по един от най-предпочитаните през последните години начини.

На кадрите виждаме бяла торта, на която пише "април, 2024" – месеца, в който се очаква да роди. Ивет внимателно разрязва тортата, която отвърте е синя и от това става ясно, че бебето, което очаква, е момченце. 

Ивет и нейният съпруг Симоне Колио са разбрали, че очакват бебе, на Олимпийския стадион по лека атлетика в Будапеща. 

Преди 6 дни Симоне имаше рожден ден, а Ивет го поздрави в социалните мрежи, като публикува снимки от почивка на двойката в Милано. 

Като истински спринтьор и отличен спортист, Ивет не смята да спира да работи и ще остане активна по време на бременността си. В самото начало тя е била изключително внимателна, а сега вече прави много леки тренировки, съгласувани с лекарите, които следят бременността ѝ.

"Така се чувствам здрава и се чувствам себе си", признава Ивет, която не крие, че ѝ липсват емоцията и адреналинът от спорта.

Миналия месец тя сподели още, че е наистина щастлива, че ще става майка и това е било нейна мечта, въпреки че спортът и кариерата са били неин приоритет през годините досега.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти