Ах, че сладко! Ивет Лалова показа лицето на бебчето (ВИДЕО)

Ивет Лалова, една от най-известните български лекоатлетки, сподели момент на радост с феновете си в социалната мрежа Instagram. На 24-ти април тя и съпругът й, Симоне Колио, посрещнаха първородния си син Тиаго. Сега те публикуваха видео, в което за пръв път показаха лицето на новия член на семейството.

Видеото показва Ивет Лалова, която държи ръката на своя съпруг, докато са на задната седалка на автомобила, връщайки се у дома от болницата в Рим. Малкият Тиаго е облечен като малко сладко мече.

За първи път от краткия видеоклип феновете имат възможност да видят лицето на Тиаго, което предизвика вълна от възхищение и поздравления. Лалова и Колио явно не се съобразяват с традиционните суеверия, които съветват да не се показва новородено на непознати и да не се извежда навън преди да навърши 40 дни.

С вълнение и щастие в сърцата си, Ивет Лалова написа под видеото: "Безкрайна любов." Това кратко изречение наистина предава цялата им радост и емоция в този специален момент.

Новината за първата бременност на Ивет дойде през декември миналата година. Няколко месеца по-късно двойката обяви, че очакват момченце с трогателно видео в социалните мрежи, на което се вижда как Ивет разрязва красива торта във формата на сърце. 

Като истински спринтьор и отличен спортист, Ивет не спря да работи по време на бременността си и остана активна до финалната права.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти