Иван Звездев е Паунът, но кои са останалите участници в "Маскираният певец"?

Днес в предаването "На кафе" гост беше първият отпаднал от сензацията "Маскираният певец" - кулинарът Иван Звездев.

Миналата събота в края на шоуто се оказа, че именно готвачът стои зад маската на Пауна.

Утре ни очакват порция 8 нови маски, зад които стоят известни български личности, но наддаванията за това кои са първите 7 все още продължават, а мистерията и любопитството със сигурност ще се засилят още повече след утрешния епизод.

Иван Звездев сподели при Гала, че  му е било доста трудно да запази участието си в тайна, като дори не е признал на съпругата и децата си.

Маскираният певец
Снимка: NOVA

Детето ме е разпознало по телевизора докато съм пял. Майка му е казала, че не съм аз, но той ме е познал. Аз бях казал, че съм на вечеря с Борисов и дипломати.

Кулинарът разкри още, че под тежките маски става доста горещо и на моменти не е виждал нищо, но изживяването си е струвало усилията.

Костюмът е изработен специално така, че да можем да пеем. Имам определена мрежичка отпред, която ни позволява да пеем. Най-трудното ми беше пеенето на живо. Беше ме доста срам. Но пък маската ме скрива и мога си правя каквото искам.

Маскираният певец
Снимка: NOVA

Продуцентът на "Маскираният певец", Маги Халваджиян, също бе на гости в "На кафе" и разкри любопитни подробности около подготовката на формата и изненадите, които ни очакват в следващите епизоди.

Това шоу е гениална идея. На пръв поглед скриването на хората под маските е елементарно, но всъщност това е гениалността на този проект.

В американската версия на шоуто всичко е на запис и след това се монтира. Това прави много лесно да монтираш в последствие снимки на известните личности, които панелистите предполагат, че се крият под маските. При нас, нали сме на живо, хората в интернет се взривиха като видяха веднага снимките с предположенията на екран. А ние какво направихме – дадохме на панелистите едни таблети. Те, докато още гледат изпълнението, пишат на таблета своите предположения и хората в апаратната веднага изваждат снимки от огромна база данни и те се показват на екран. И всичко се случва толкова бързо и добре, че зрителите заподозряха, че всичко е нагласено.

Маскираният певец
Снимка: NOVA

И най-важното според Маги - всичко в шоуто може да бъде улика!

Всеки участник избира какво ще пее. Това също е  част от уликите. Това може да ти помогне да разбереш кой пее, скрит под маската, според песента, която си е избрал.

Ако и вие вече имате предположения кои са неразкритите маски от първата осмица, то ви приканваме да ни ги споделите в коментарите!

А в събота очакваме вашите  интересни предположения за новите участници, докато тече ефира като коментар под постовете за всяко изпълнение във Фейсбук страницата на "Маскираният певец". Коментирайте като използвате хаштага #долумаската по време на лайфа и ще имате шанса да спечелите супер готини НАГРАДИ от Маскираният певец!

Гледайте втория епизод на "Маскираният певец" утре от 20:00h по NOVA.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти